WALL OF KAET

Kirsten Bakker

Founder

 

Als ik ’s ochtends mijn winkeltje binnenloop, voel ik zoveel warmte en voel ik me thuis. Het is zo’n gezellige plek! Mijn missie is dan ook om die warmte en gezelligheid over te brengen op mijn lieve KAET’tjes en stuk voor stuk lieve mooie mensen die onze winkel komen bezoeken. Ze hebben allemaal hun eigen unieke verhaal, en dat maakt KAET zo bijzonder!

 

Saskia Bundervoet

Shop Management

 

Ik kocht zelf graag bij Kaet: fijne collecties, goeie cadeautjes, toplocatie, mooi ingerichte winkel en aardige mensen. En nu vind ik het een feest om dingen te verkopen waar ik zelf enthousiast over ben. En ik heb de grootste lol met mijn gestoorde collega’s!

 

 

 

Dievertje Heijen

Instagirl & shop-support

 

Wat ik leuk vind aan KAET is de sfeer die er hangt. Het is altijd heel relaxed en gezellig. Er komen vaak genoeg ook klanten snel binnen rennen om gewoon even gezellig te kletsen en vragen hoe het met je gaat. Je bouwt echt een band met ze op! 🙂

The women behind

Barbara van Limburg Stirum

Illustrations

 

Tussen dansend zeewier, spelende vissen en schelpenhuisjes, ligt een schatkist – op de bodem van de zee verborgen.
Dit is de beleving als je bij KAET naar binnen stapt; je oog blijft dwalen, overal ligt wat moois. Een unieke samensmelting van kleding, objecten en juwelen.
Die samensmelting heb ik teruggebracht in mijn illustraties: een dans tussen de onderwaterwereld en de wereld boven het oppervlak.

Rosemarijn van Leur

Owner of Rosie-Mae Design
& Creative Content Specialist

 

Vanaf de eerste minuut had ik al een klik met Kirsten. We zaten op dezelfde creatieve denkwijze en zo vloeide er talloze mooie ideeën.
Tevens voelde de winkel vanaf dag één echt als een warm bad en dat gevoel wilde ik doorzetten naar de website.

De website is een combinatie van alle mooie aspecten waar KAET voor staat en dat zal ik altijd zo door blijven voeren.